چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۳
اردوهای جهادی مشترک بین حوزه و دانشگاه از نمادهای وحدت است

حوزه / حجت الاسلام والمسلمین عرفانی گفت: برگزاری اردوهای جهادی مشترک بین حوزه و دانشگاه از نمادهای وحدت است که برای نظام و جامعه اثرگزار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از قزوین، حجت‌الاسلام و المسلمین اصغر عرفانی، امروز در نشست با مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهای استان قزوین، با موضوع وحدت حوزه و دانشگاه، ضمن تبریک سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی به فرمان امام راحل و استمرار و استحکام بخشی رهبر معظم و حکیم انقلاب بیان کرد: در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) نسبت به دغدغه هایی که داشتند تصمیم گرفتند که وحدت حوزه و دانشگاه انجام شود و همچنین این رویکرد به صورت جدی با استمرار و استحکام بخشی رهبری مقام معظم رهبری ادامه یافته و انتظارات امامین انقلاب از این دو نهاد هم روشن و هم در اولویت است.

حجت الاسلام والمسلمین عرفانی خاطرنشان کرد: این دو نهاد بعد از چهل و شش سال از انقلاب هنوز به آن نقطه مطلوب که مورد انتظار هم رهبری و هم نظام هست نرسیده است.

مدیر حوزه علمیه استان قزوین تصریح کرد: در وحدت حوزه و دانشگاه آن چیزی که مهم می باشد این است که ما از حالت جلسات تشریفاتی خارج شده و خودمان را با برنامه ای که در پرتو آن سیاست ها و راهبردها و تفاهم نامه های کلان کشوری را در قالب برنامه عملیاتی و اجرایی پیش ببریم تا آن هدفی که مد نظر است از وحدت حوزه و دانشگاه محقق شود.

دبیر شورای حوزه علمیه قزوین تصریح کرد: کلمه وحدت به معنای این نیست که حوزه دانشگاه شده و یا دانشگاه حوزه بشود، قطعاً این دو نهاد تعریف و رشته ها و تخصص های خودش را دارد اما این ها در کنار هم رشد و تعالی یک ملت و تحقق نظام دینی را رقم می زند، به شرطی که کنار هم و مکمل و ضمیمه هم باشند و کارهای وحدت آمیز از این دو نهاد سرازیر شده و بروز و ظهور پیدا کند و میدانی دیده بشوند، قطعاً در اینصورت در جهت رشد و تعالی ملت و نظام قدمی برداشته اند و رو به جلو حرکت کرده اند.

وی ادامه داد: پیشنهاد بنده در تحقق وحدت حوزه و دانشگاه به صورت عام اینست که از نشست های اداری و نهادی و حقوقی عبور باید کرد و به میدان عمل باید رفت و در میدان عمل ما یک تقویم سالانه ای داشته باشیم که در این جلسات تصمیم و تصویبی داشته باشیم و آنها را هم به مقامات بالادست استان از جمله نماینده مقام معظم رهبری در استان برسانیم تا نواقص آن برطرف بشود و در صورت نهایی شدن طرح برای اجرایی شدن آن قدم بر داریم.

حجت‌الاسلام و المسلمین عرفانی خاطر نشان کرد: این وحدت باید طوری باشد که جامعه هم شاهد بروز و تاثیر آن باشد.

وی در رابطه با نمادهای وحدت اظهار داشت : یک نماد در میدان عمل این است که یک رفت و برگشت علمی در این دو نهاد صورت بگیرد چه در سطح مدیران و هیأت علمی و چه در بدنه حوزه و دانشگاه.

وی اظهار کرد: یکی دیگر از نمادهای وحدت، گروه های علمی است که بتوانیم این گروه ها را به هم پیوند زده و اشتراک داشته باشیم.

مدیر حوزه علمیه قزوین بیان کرد: از دیگر نمادهای وحدت این است که در برنامه‌های مناسبتی تقویمی چه سیاسی و اجتماعی و مذهبی برنامه های مشترک بگیریم مثل برنامه پیاده‌روی اربعین به صورت مشترک یک کاروان زیارتی صورت بگیرد و شاهد وحدت دو نهاد باشیم، یا اعتکاف مشترکی را کنار هم رقم بزنیم و تاثیرش را در جامعه و کشور شاهد باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین عرفانی عنوان کرد: از دیگر نمادهای وحدت نشست های مطالبه گری بین نهادی است که در این نشست مطالبه گری از هم دیگر داشته باشند، و همچنین برگزاری اردوهای جهادی مشترک بین حوزه و دانشگاه نیز از نمادهای وحدت است که برای نظام و جامعه اثر گذار است.

انتهای پیام /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha